Ads Nuffnang

Friday, March 2, 2012

Proton's Day

Last week, hari jumaat, buat service di proton. Minggu ni, sekali lagi ke proton. Kesian witra, on the way datang sini, muntah dan cirit-birit.

Sampai je sini, lepas surrender kereta, bg witra makan. Witra tak mahu makan sebab tekak sakit. Paksa juga witra makan dan bg minum 100 plus.

Rasanye pagi ni saya stress sangat. Dah call pengurus tadika witra,and as expected, not a really great convos. Malam ni saya minta jumpa dan saya minta berbincang sbb stress level saya da tahap maksima.

Proton ni tak settle lg, pertengahan bulan 3 sy kene DATANG balik. They promised to get me a replacement car. We wait and see. Frankly, it really costs me hand,arm,neck and head la, here and there.

Allah itu ada dan inshaAllah, everything will be ok.

----------
Sent via Nokia Email

3 comments:

Diana Abdul Molok said...

ermm beb kenapa dengan kereta ko?
alahai aku kesian nye dengan witra! aku harap dia cepat sembuh k!

Diana Abdul Molok said...

beb, kenapa dgn kereta ko? anyway aku doakan witra cepat sembuh k!

meriah ceria said...

kereta aku ni mcm junk car da beb, dr awal2 beli banyak benar sakit dia...bygkan 6 bulan pakai, kereta da tersadai tp jalan, engin breakdown sbb bateri kong! tq beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...