Ads Nuffnang

Monday, July 3, 2017

Orang Kambing's Contest for All!






Jeng Jeng Jeng !!Hadiah istimewa untuk semua peminat kambing .

Penat makan rendang,ketupat dan lemang tak? Meh kami nak jamu anda menu istimewa*Leg of Lamb*kami.Hanya ikuti 3 langkah mudah dibawah 
1) Ikuti @orang.kambing di  Facebook & Instagram

2) Repost gambar ini di  laman Instagram disertakan  #orangkambing ( letak post 'public') 3) Pemenang akan dipilih  mengikut click 'LIKE' yang  paling banyak . 🎁Pemenang akan diberi hadiah satu kaki kambing (Leg of Lamb) beserta sos terhangat kami dan side dishes meletup yang boleh dihidang untuk 10-15 orang . 📣Jangan lupe call adik,kakak, abang ,kawan,pakcik,makcik,sepupu,jiran tetangga dan rakan kerja anda suruh LIKE page IG anda. 💪🏼Jangan lepaskan peluang !!! Cepat repost dan suruh semua LIKE !! *Tarikh tutup peraduan : 17th July 2017 *T&C applies














MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Monday, March 13, 2017

Kek Batik Marie

Salam ,

Kek batik marie for my dearest friend. Glad she like it very much , alhamdullilah.




MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Monday, February 27, 2017

Latest Update meriahceria

Assalammualaikum, been ages not posting anything here. I guess i lost the momentum nak menulis dah. Not sure masih ada yang membaca blog, hihih. Now, busy with tempahan katering sekitar meru dan shah alam, cookies, cakes (very basic cake likes sponge and chiffon cake).

oh ye, kuih Apam puteri ayu dan agar-agar milo koko yang menjadi pujaan ramai(maaf ayat angkat bakul sikit) hehe. oh yea, boleh like instagram cikjuliekitchen dan facebook cikjuliekitchen


meriahceria 















MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Thursday, February 4, 2016

Marilah menunaikan ZAKAT
















MARILAH MENUNAIKAN ZAKAT!

























MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Wednesday, January 6, 2016

2016

     2016, sentiasa mengharap yang terbaik. cewah...ok...new year resolution? just started gym routine back dan strongly hope dapat maintan untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah....nak maintain sihat dan keep on motivate exercise mmg mencabar.

    80% food dan 20% excercise, this year saya decided to closely monitor food intake, nasi avoid? mmg payah tapi dah pergi ke rumah mertua akan main jeling mata sahaja, ambil hati makan sesuap dua nasi. ni tips no 1, :) . tips no 2 tiada lagi rakan-rakan sekalian.

    From day 1 this year, bila dah monitor diet betul-betul, ada rasa yang susah nak describe, macam mengidam pun ada hahaha, sekarang tengah menulis pun ada perasaan tuh, not to say grumppy tak tentu hala tuh, tp lebih kepada menahan lapar dan dahaga. i think i can handle this feeling the rest of my life ..cewah

    Apa yang penting, kekal sihat dan lebih sihat. InsyaAllah i can do it!


BIGGEST LOSSER OF THE YEAR 2015 (TQ CURVES SHAH ALAM SEKSYEN 13)








MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...