Ads Nuffnang

Thursday, August 1, 2019

Nenek Day 1 1 Ogos 2019









Ini Nenek Esah. Nenek tinggal dengan ana bila nenek rindu, which are mostly of the day lah..ihiks...

From now, nak post gambar nenek, aboh, witra kat sini, kenangan-kenangan untuk hari tua.

Nenek sihat sangat, rasa nenek paling sihat antara kami, sepanjang ana jaga, skali je dia keluh pening dan badan dedar sikit. tu je sekali. Tekanan darah normal, gula normal, selera makan bagus, senang sangat nak jaga nenek, sangat senang jaga nenek. Usia nenek plus minus dengan tarikh daftar ic nenek sebab zaman dulu kan lambat daftar , plus 3 tahun , 90 tahun.

Today , nenek mood nak ikut kita ke opish.. oh nenek pernah sekali ikut ke ofis, dia surrender tak boleh nak baring plus kena jalan banyak.... nenek ada relapse sikit  kadang tu, sedangkan kami yang umur belah cecah 4 series pun kelaut selalu kan. ihiks. nenek selalu lupa dia pernah ikut ke ofis, nak juga ke ofis...nak nak nak! hahahahahahah

tiap pagi rutin, beli kan nenek nasi lemak/mihun/mee, dengan kuih tepung bungkus, apam merah dan karipap. lepas tu, kita transit ke rumah andak or makngah which dekat dengan ofis.

Okay nenek, get to go.... jumpa petang nanti ok! lots of love nenek. XOXOXO
















MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Monday, July 3, 2017

Orang Kambing's Contest for All!






Jeng Jeng Jeng !!Hadiah istimewa untuk semua peminat kambing .

Penat makan rendang,ketupat dan lemang tak? Meh kami nak jamu anda menu istimewa*Leg of Lamb*kami.Hanya ikuti 3 langkah mudah dibawah 
1) Ikuti @orang.kambing di  Facebook & Instagram

2) Repost gambar ini di  laman Instagram disertakan  #orangkambing ( letak post 'public') 3) Pemenang akan dipilih  mengikut click 'LIKE' yang  paling banyak . 🎁Pemenang akan diberi hadiah satu kaki kambing (Leg of Lamb) beserta sos terhangat kami dan side dishes meletup yang boleh dihidang untuk 10-15 orang . 📣Jangan lupe call adik,kakak, abang ,kawan,pakcik,makcik,sepupu,jiran tetangga dan rakan kerja anda suruh LIKE page IG anda. 💪🏼Jangan lepaskan peluang !!! Cepat repost dan suruh semua LIKE !! *Tarikh tutup peraduan : 17th July 2017 *T&C applies














MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Monday, March 13, 2017

Kek Batik Marie

Salam ,

Kek batik marie for my dearest friend. Glad she like it very much , alhamdullilah.




MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Monday, February 27, 2017

Latest Update meriahceria

Assalammualaikum, been ages not posting anything here. I guess i lost the momentum nak menulis dah. Not sure masih ada yang membaca blog, hihih. Now, busy with tempahan katering sekitar meru dan shah alam, cookies, cakes (very basic cake likes sponge and chiffon cake).

oh ye, kuih Apam puteri ayu dan agar-agar milo koko yang menjadi pujaan ramai(maaf ayat angkat bakul sikit) hehe. oh yea, boleh like instagram cikjuliekitchen dan facebook cikjuliekitchen


meriahceria 















MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

Thursday, February 4, 2016

Marilah menunaikan ZAKAT
















MARILAH MENUNAIKAN ZAKAT!

























MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...