Ads Nuffnang

Monday, November 8, 2010

Percaya kepada hati dan minda sendiri

 Sometimes apa yang aku pikir mesti jadi sama macam aku pikir. Contohnya la, jumpa orang ni, from first impression, dah boleh agak orang ye macam mana. Instint sendiri.


Tapi tiap kali aku dah tahu benda tak betul la, aku pun buat ignore je. Maybe aku patut ikut apa yang aku pikir. Sebab lately ni, dah obvious sangat apa yang aku pikir sepatut nya yang aku buat.


Sungguh tak sangka!


MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

4 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said...

sometimes pe y kta pk tu da betul.....tp bese la kan xpecy pd diri sendiri dats y y xfollow...hehehehe.......singgah blog ni n trus terkomen..huhuhu.slmt berkenalan

meriahceria said...

yupps...btul sangat tuh haiza...kita mmg tak percaya diri sendiri kan....suka sangat biar anasir luar pengaruh kan...he3...selamat berkenalan too...

Lovely Bella said...

bella sll ikut gerak ati.. and sll kate hati itu btul..

meriahceria said...

yurp bella, sometimes its true kan...salam perkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...