Ads Nuffnang

Thursday, August 26, 2010

Redmummy at klcc

Me and iylia jumpa kak red tadi di klcc. Juliey menang saguhati utk crossword puzzle yang kak red buat ari tuh.  Cantik nye kak red. Kecil dan comel orang nye. Huh, happy btul ari ni, dapat juge jumpe kak red personally. 

Aiyak, julie nervous ler(ayat tak boleh blah)..maybe over excited...tp happy gile ari ni sebab:
  1. First time dapat keluar jalan-jalan dengan iylia(kitorang kan satu ofis, tak penah kuar jalan buang angin lagi, da ampir 3 thn satu ofis...percaya tak?..
  2. Dapat jumpe kak red...huh...seronok nye....
 Alhamdullilah, impian julie lagi satu agar di bulan ramadhan yang mulia ni, di pertemukan dengan malam lailatulqadar, amin...


MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

4 comments:

theblabber. said...

met her few times dulu masa diundang utk movie preview. oh, i miss blogging zaman tuh

meriahceria said...

syok ye jumpe kak red, sweet sangat kan....nanti blabber balik mesia, buat gathering yeh, leh jumpe sume blogger skali...seronok tuh

theblabber. said...

inshaAllah. takde hal. tapi saya pemalu, segan gambar kuar blog org.hehe

saya rasa fridge magnet tu bg by hand lagi ok kot? akak duduk seri kembangan kan? pasal saya takot jadi macam case volcanic ashes hari tu, byk delivery lambat and worst ada yg tak dpt2 lagi sampai la ni.

meriahceria said...

hah...ye ke...yurp, seri kembangan, nearby it jusco tuh, mcdonald, bila balik mesia...he3, amik gambo masuk blog pastu kak julie kabur kan muka nak?...XOXOXOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...