Ads Nuffnang

Wednesday, August 18, 2010

Kenapa julie berblog-ing

Tadi baru pas baca n3 en ben, tajuk nye blog sepi tiada pengunjung. Aku kalau nak kira baru je beberapa bulan berblog. Tak leh nak lawan member ofis aku yg dah lama, earning lg dr nuffnang. Mula-mula aku buat blog ni tujuan nye utk nak sharing gambo ngan budak2 ofis sebab kitorang bayak sgt buat event tp takde tempat nak sharing photos.

Tapi 2 bulan kemudian, aku tahu pulak dr blog-ing ni leh earning thru nuffnang. Huh, mula lah tujuan blog aku dah nak hit traffic lak. Huh...angan kedaung sudah. Susah seh nak hit traffic. iylia rajin lar, masuk contest bagai(iylia dpt pi premier movie..best yeh).

La ni, aku pun confius da, samaada aku ni blog sebab apa dah. Apa kata

{
If sebab minat

printout tak earning kot ke kakakakakka

If sebab hit traffic

prinout $$$$$$

}

Note: Ini adalah imaginasi semata-mata...

4 comments:

ken said...

content bagus akan dapat lebih traffic =)

meriahceria said...

yurp....contoh sharing resepi...membe ofis ni hah..main sharing resepi..thanks..nice info

theblabber. said...

salam..
kak (if dun mind saya panggil kak..ke miss? ehhe)

menulis utk diri sendiri lagi puas, percayalah. kalau dpt income nuffnang tu, kira bonus.

p/s: saya yg dari 2005 berblog ni pun baru RM12 je kumpul dari nuffnang. haha

meriahceria said...

Salam, rasa nye macam tuh gak lar blabla...heheh..ahah..akak da...anak da satu nak masuk dua da pun..

Yurp, menulis utk diri sendiri lg seronok kan...

aiyak, blabla dari 2005 baru RM 12, alamat akak ni 2020 baru RM12 lar..XOXOXOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...