Ads Nuffnang

Monday, February 6, 2012

Sambutan Maulidur Rasul di PASTI Lestari Putra


Hari ini, ada sambutan Maulidur Rasul di sekolah witra, Tadika Pasti Lestari Putra Seri Kembangan. Acara bermula pada pukul 8 pagi. Pertandingan mewarna mengikut umur dari 4 tahun ke 6 tahun.


Masa mula-mula sampai, itu dia Mood Ribut sudah sampai..

Mari kita mewarna!

Mendengar ceramah sempenah Maulidur Rasul

Pengisian yang menarik dan banyak isu terkini yang relevaan di selitkan Ceramah yang di berikan oleh ustaz pun menarik! Banyak pengisian dan diselitkan dengan isu-isu terkini yang relevan. Benar kataa ustaz, kejayaan seorang individu tu bukan sahaja dari intelekTUAL tetapi dari rohani dan spiritual nya. Tidak lah nanti jadi intelekCUAI! Terima kasih ustaz! Bernas!


Ok. Mood witra yang semakin okAdik-adik mahsiswa yang cute dan ramah! Selalu datang blog akak ye sayang!
Terdapat juga mahsiswa daripada UPM. Ramah dan mesra, sejuk hati bila melihat masing-masing ramah melayan semua para tetamu yang hadir. Difahamkan juga, mereka daripada Ikatan Siswazah Islam Serdang (ISIS).

Mahsiswa dari UPM

Menarik!

Seisi Penyampaian Hadiah

Witra Johan mewarna bagi peringkat umur 5 tahun

Witra with her best buddy at PASTI

ehem ehem...kusyuk encik ni buat seisi penerangan

Mendaftar sebagai pengundi


Excited!

Lukisan witra yang dapat no 1
Witra dapat johan melukis untuk peringkat 5 tahun. Bangga ayahnya bakat seni turun kepada witra. Umi? Nanti umi kenal pasti lagi ye sayang.

Cantik!


Okay. Untuk kualiti gambar yang lebih baik, sila klik pada gambar.
MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...