Ads Nuffnang

Tuesday, October 19, 2010

Telinga Sebu...sob sob

 Masuk hari ni, dah 2 hari julie sakit telinga...warghhhhh......sebu je telinga ni...semalam dah pergi klinik....


Dah lama tak pergi klinik ni, maybe dah lama tak sakit kot..he3, skali sakit amik ko...he3...Ada nurse baru, tp nurse ni very annoying lar, berlagak tak ingat....isk  nasib la telinga sakit, kalau elok mau julie sound dah akak ni....


Then jumpe doktor, doktor ni pun doktor baru(klinik orang lain da beli ke?..pelik2...semua serba baru)....then doktor ni check telinga lama btul smpi lenguh leher julie da...then dia cakap telinga julie sumbat sebab tu sebu.


Then from his slanga tuh, mcm bukan orang sini. Julie pun buat ala2 blur tanya,


Me: Are u a new doctor?

Doc: yes, first time see me innit?



Me:yes, where r ur from doc?


Doc: From Sabah


Tp lil bit curios skit, akan sabah tak leh cakap melayu lak, alar risau ye julie...doktor ni, dr gaya dia bukan dari asal sini....nasib la...tgk camne...ada elok ke tarak elok telinga ni



MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

2 comments:

theblabber. said...

aik..ingatkan perut je leh sebu. telinga pun leh ek? hehe

meriahceria said...

boleh....ni tgh sebu telinga....kalau orang bisik..confirm akak tak dengar ni...ha3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...