Ads Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Tadika BARU seri kembangan

For those yang tinggal kat seri kembangan, mesti tahu tadika mana. For certain reason, aku tak publish nama kindy tu kat sini. But, aku google nama tadika ni kat internet, mmg banyak bad feedback. 

Its almost two weeks witra masuk sekolah. But still, she looks so unhappy. Pagi ni witra menangis lagi. Semalam masa aku amik witra kat sekolah, witra accidentally terkencing kat sekolah. Pelik btul, witra tak pernah mcm tuh. Maybe kids dah ramai sangat. Then, semalam witra mengadu kene pukul kat sekolah sebab kencing dalam seluar. Bayang kan erk, bila aku dengar mcm tuh. Aku terasa nak cari teacher dia juga malam tuh


Then, nak jadikan cerita, aku antar witra pgi sekolah pagi ni, aku cari teacher yang pukul witra. Mula2 aku tanya, mana cikgu "pukul". They said she's not in. Then, aku nampak kereta dia. Aku cakap aku nampak teacher "pukul" tu kat dalam(kebetulan aku nampak dia tgh masak, sebab skolah ni kawasan perumahan. 


Aku boleh nampak muka dia terkulat-kulat marah, bengang satu macam. Ingat aku takut ke, then aku tanya apa cerita semalam. Dia cakap takde pape. She insist to talk with me. Bengang btul. Korang rasa macam mana?



MeriaCeria is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.

4 comments:

theblabber. said...

get witra a new sekolah, but everything get worse

meriahceria said...

tu lar....rasa nye that's next action...ingat nak tolong org melayu, tp ni lah jadi nye(mcm mengungkit lak aku ni kan)

Diana Abdul Molok said...

beb, ni tadika yang sama yg witra demam cirit birit baru-2 ni ke?

meriah ceria said...

ni tadika tahun sebelum nya, ni jtadika lg teruk, dgn kes cikgu tak bayar gaji nya, dgn kes budak2 tak di jaga dgn elok nya, worst same thing happened gak with her latest school ni, but i'VE decided nak stop kan witra kat skola baru ni, with immediate affect, stress aku dgn issues mcm ni, tgh cr skola baru, hopefully aku buat keputusan yg terbaik, kene buat kenduri doa selamat this time...hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...